Actievoorwaarden – Golden Tulip/Tulip Inn – Tips voor korte trips

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie: “Tips voor korte trips” (hierna “actie”) van Golden Tulip en Tulip Inn. Door deelname aan de actie accepteer je deze voorwaarden.

De actie wordt georganiseerd door Golden Tulip en Tulip Inn Nederland en Belgie

Artikel 1 – Actie

1.1 De actie loopt van 13-07-2020 tot en met 31-08-2020. Overnachten kan tot en met 6 september.

1.2 De actie geeft korting op zomerarrangementen bij alle deelnemende hotels. Deze hotels zijn zichtbaar op het landkaartje op de website.

1.3 Voor deze arrangementen kan telefonisch worden gereserveerd op de nummers vermeld onder de buttons van de deelnemende hotels in het landkaartje.

1.4 De arrangementen worden per individueel hotel vermeld op de actie website inclusief de prijs per persoon. Prijzen zijn bepaald op basis van tweepersoonskamers.

1.5 Sommige hotels bieden arrangementen inclusief diner, sommige exclusief diner, dit staat ook vermeld per individueel hotel.

1.6 Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties

1.7 De actie is alleen geldig in Nederland en bij Tulip Inn in Antwerpen.

Artikel 2 – Reserveringen

2.1 De reservering voor de actie kan louter direct telefonisch bij het hotel geboekt worden. Reserveringen via andere websites zijn niet geldig voor deze actie.

2.2 Bij het maken van de reservering moet vermeld worden dat u boekt voor deze actie. Alleen dan is de actie van toepassing.

2.3 Van 13 juli tot en met 31 augustus kan men boeken bij alle deelnemende Golden Tulip en Tulip Inn hotels in Nederland en België.

2.4 De verblijfsperiode is tussen 13 juli en 6 september 2020.

2.5 De reservering kan gratis geannuleerd worden tot 24 uur voor aankomst.

2.6 Als de eerste betaalde nacht geannuleerd is, kan de tweede gratis nacht niet opgenomen worden.

2.7 Reserveringen kunnen alleen gemaakt worden op basis van beschikbaarheid.

Artikel 3 – Kennisgeving van de Actie

3.1 Golden Tulip is niet verantwoordelijk voor fouten of onvolledigheden in het hiervoor bedoelde opgegeven reservering dan wel voor verliezen, vertragingen of defecten veroorzaakt door verzending of andere meewerkende partijen.

Artikel 4 – Algemene bepalingen en aansprakelijkheid

4.1 Golden Tulip en/of de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit deelname aan de actie.

4.2 Golden Tulip is niet verantwoordelijk voor het niet of niet juist functioneren van de website op de computer of telefoon van de deelnemer waardoor de reservering mogelijk niet verwerkt kan worden.

4.3 Golden Tulip is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor gebreken in de door hun verstrekte informatie.

4.4 Golden Tulip behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de Actie vervroegd te beëindigen. Bekijk de voorwaarden dus regelmatig. Bij wijziging of beëindiging kan er door de deelnemer geen aanspraak op enige (schade)vergoeding worden gemaakt.

4.5 Golden Tulip is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.

4.6 In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Golden Tulip.

Aldus opgemaakt te Amersfoort, 1 juli 2020.